El batlle de Sabadell diu que impedirà el concert neonazi previst per al 12 d’octubre

  • Entitats de la ciutat volen que l'ajuntament presenti una querella contra el local i el sancioni

VilaWeb
Redacció
10.10.2011 - 13:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Sabadell farà tot el possible per impedir que aquest dimecres, 12 d’octubre, es faci un concert neonazi a la ciutat. Així ho ha afirmat el batlle, Manuel Bustos, en declaracions a Rac1, i ha advertit que, si és necessari, precintaran prèviament els locals on s’hagin programat els actes. Així, Bustos enviarà avui una carta als propietaris de bars i restaurants de la Zona Hermètica de Sabadell, on hi ha previst que tingui lloc el concert neonazi, per avisar-los que el consistori prendrà mesures per evitar l’esdeveniment.

Bustos ha recordat que la fiscalia només pot actuar a posteriori i ha explicat que ara la prioritat és impedir un concert ‘que no té com a objectiu compartir llibertats i el respecte per la convivència’ i que vol evitar que Sabadell surti als mitjans per acollir encontres neonazis i ser ‘tolerant amb els intolerants’.

El Moviment Popular de Sabadell es va reunir divendres passat per coordinar una resposta conjunta de diverses entitats de la ciutat i per acordar les peticions al consistori. En aquest sentit, han demanat a l’ajuntament que tanqui el local on hi ha previst el concert neonazi i que presenti una querella contra els organitzadors i els propietaris.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any