Mas, Fabra i Bauzà pressionen tots junts Brussel·les

  • Han pres part en la FERRMED Trans-European Cluster Conference per donar suport al corredor ferroviari de la Mediterrània · S'han reunit amb el vice-president de la Comissió Europea i comissari d’Indústria i Empresa, Antonio Tajani

VilaWeb
Redacció
21.09.2011 - 18:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els presidents Artur Mas, Alberto Fabra i José Ramon Bauzà han fet pinya avui a Brussel·les pel corredor ferroviari mediterrani, en la reunió organitzada per FERRMED, la ‘Trans-European Cluster Conference’. També hi han anat batlles i representants autonòmics de l’estat espanyol. Tots tres presidents s’han reunit amb amb el vice-president de la Comissió Europea i comissari d’Indústria i Empresa, Antonio Tajani.

 

És un dels últims esforços per a l’inclusió del corredor mediterrani en la Xarxa Bàsica Transeuropea de Transport, que quedarà definida per la Comissió Europea abans del 19 d’octubre vinent.

A la cimera d’avui és una crida a la constitució de l’anomenat ‘FERRMED Cluster of Cities Association’, a partir d’una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona. La proposta l’ha exposada el batlle de Barcelona, Xavier Trias, a primera hora de la tarda. 

La setmana passada els presidents Fabra, Bauzà i Mas es van reunir a Palma i Barcelona per acordar l’acció conjunta per pressionar el govern espanyol perquè aposti per aquesta infraestructura. Tots tres presidents van elogiar la defensa conjunta i la unió mostrada a favor del corredor mediterrani, com va puntualitzar Fabra: ‘El corredor és una gran oportunitat que uneix territoris i elements de dinamització econòmica, i obre possibilitats de futur.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any