La selecció de korfbal disputarà el mundial de la Xina

  • Després d'una campanya per a poder pagar les despeses

VilaWeb
Redacció
16.09.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La selecció de korfbal disputarà finalment el mundial de la Xina, a partir del 27 d’octubre a Xaoxing, va anunciar ahir la Federació Catalana de Korfbal. La manca de recursos econòmics havia fet perillar la participació de la selecció, perquè no podia assumir el cost de vint-i-set mil euros del viatge. Però la federació va obrir una campanya de recaptació de diners que ahir es va acabar amb èxit. Ara, amb els diners recaptats per la federació i una aportació de la Plataforma Pro-seleccions, la selecció podrà anar a la Xina.

Amb la campanya popular la federació ha aconseguit més de quinze mil euros, però no n’hi havia pas prou. Ara, gràcies a l’aportació final de la plataforma i a la mitjanceria de la Secretaria General de l’Esport, s’ha pogut arribar als vint-i-set mil euros que costen el viatge i l’estada a la Xina.

Al mundial, hi participen enguany setze equips enquadrats en quatre grups a la primera fase. Catalunya jugarà al grup D, amb la República Txeca d’equip més fort i de cap de sèrie. El rival més sorprenent i desconegut és la Xina, que pot ser més difícil que no sembla a primer cop d’ull, perquè és l’equip amfitrió. I el rival menys dur del grup pot ser el País de Gal·les.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any