Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  15.09.2011  20:12

Bauzà i Fabra demanaran a Barroso el suport pel corredor mediterrani

Fabra es reunirà demà amb Mas, a Barcelona

Men?ame
 

Els presidents del País Valencià i de les Illes Balears, Alberto Fabra i José Ramón Bauzá, s'han reunit a Palma per estudiar fórmules per aconseguir el màxim suport pel corredor mediterrani. A la reunió, que també ha comptat amb el president murcià, Ramón Luis Valcárcel, han decidit reunir-se amb el president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, el 10 d'octubre per demanar-li el seu suport a l'inclusió del corredor mediterrani a la Xarxa Transeuropea del Transport.

'És una iniciativa de tots que ens situarà a l'Europa del futur', ha dit Alberto Fabra a la compareixença feta després de la reunió al Consolat de Mar. 'Permetrà a les regions del Mediterrani fer un front comú al nord europeu i, concretament, a Rotterdam, Hamburg i Ambers', ha reblat.

Demà el president valencià té previst de reunir-se amb Artur Mas, segons que van confirmar tant Fabra com el portaveu de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, que va destacar la 'voluntat de fer pinya en la defensa del corredor mediterrani, perquè Europa ha de prendre decisions un dia d'aquests'. I va recalcar que tots tres governs volen 'fer gestos de complicitat evidents en defensa del corredor mediterrani'.

El president Mas rebrà, doncs, Alberto Fabra al Palau de la Generalitat, demà a les nou del matí, i també el president de Múrcia, Ramón Luís Valcárcel.