Damm i Cobega presenten una oferta per comprar Cacaolat

  • Damm ha tancat una aliança amb Cobega per adquirir la marca de batuts catalana per 100 milions d'euros

VilaWeb
Redacció
15.09.2011 - 19:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Damm i Cobega presentaran una oferta de cent milions d’euros per comprar l’empresa Cacacolat. S’han unit, juntament amb Victory Turnaround, per invertir conjuntament en la marca de batuts catalana per tal de ‘rellançar l’activitat per viabilitzar l’empresa i fer-la créixer’. El projecte, que presentaran al Jutjat Mercantil de Barcelona, proposa que es faci una nova fàbrica a les instal·lacions de l’antiga fàbrica de cervesa de Santa Coloma de Gramanet. Segons una nota de premsa de la cervesera, la nova fàbrica serà operativa a partir del 2013 i mentrestant la producció es farà a la planta del carrer Pujades de Barcelona i a Saragossa.

La ‘nova Cacaolat’ que plantegen serà ‘una empresa autònoma i independent’ de Damm i Cobega i tindrà una estratègia pròpia per a la marca de batuts. Asseguren que l’oferta és un ‘impuls per Barcelona perquè generarà ocupació directe i indirecte’.

Al jutjat mercantil número 6 de Barcelona quatre grups empresarials han manifestat l’interès per adquirir la unitat productiva i la marca Cacaolat. Aquest grups són, a més del fons Victory Corporate on s’integra l’oferta de Cobega i Damm, el grup Vichy Catalan, la Corporació Asturiana Peña Santa que fabrica Llet Asturiana, i la firma Roures Reenginnering, on hi ha diferents ex-directius de la marca de batuts.

Central Lechera Asturiana, la Corporació Asturiana Peña Santa, també ha presentat una oferta de compra en el jutjat mercantil de Madrid per adquirir el 95% de les accions de Cacaolat, en mans de Clesa, en concurs de creditors en aquell jutjat mercantil.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any