La desviació del Joncet declarada d’utilitat pública

  • Dj. 15 de setembre del 2011 (matí)
    Després d'anys de lluita i entrebancs, el passat dilluns, el prefecte va declarar d'utilitat pública el projecte de desviació del Joncet ...>>

VilaWeb
Redacció
15.09.2011 - 06:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesra desviació que permetrà, a traves d’una carretera de 1,53 quilometres de llargada, l’absorció d’uns 6.000 vehicles diaris que, fisn ara, passen pel mig del poble en un carrer estret . Segons va informar dimecres François Calvet, en la seua web, aquest decret farà que comencin d’una vegada els estudis tècnics per fer aquesta desviació llargament demanada pels habitants d’aquest poble, des de fa 10 anys. El projecte tindrà un pressupost de 20 milions d’€uros.

 Una vegada es tindrà l’autorització per part de la Direcció Regional de Medi Ambient, Urbanisme i Habitatge del Llenguadoc-Rosselló, es preveu la negociació de manera amistosa, o l’expropiació, dels habitatges ubicats a la futura zona de pas de la carretera, que també passarà pel terme municipal de Jujols. Segons afirma François Calvet, diputat representant d’aquesta circumscripció aquest és un ‘pas decisiu per a l’obertura de la Vall del Tet, i l’accés als municipis dels Alts Cantons’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any