La publicació del patrimoni dels diputats i senadors espanyols col·lapsa les webs del congrés i el senat

  • Les dades s'han publicat avui al matí a les pàgines de les dues institucions, d'acord amb la modificació de la llei electoral

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
08.09.2011 - 09:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La informació sobre el patrimoni que declaren els diputats i senadors espanyols es pot consultar des d’avui a les webs del congrés i del senat. Per primera vegada es fa públic també el patrimoni del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i del cap de l’oposició, Mariano Rajoy. La pàgina del senat amb la relació de senadors i del seu patrimoni s’ha col·lapsat unes quantes vegades al matí. La del congrés, que ha publicat les dades una mica més tard, també ha tingut caigudes periòdiques.

Dos-cents cinquanta-set diputats i senadors dels dos-cents seixanta-un havien presentat la declaració de béns, activitats i rendes ahir, data límit per fer-ho. El formulari de cinc pàgines que omplen els parlamentaris, on han de fer constar els imports dels seus comptes bancaris, dipòsits, participacions i accions, a més de les propietats, era confidencial fins l’any passat, però la modificació de la llei electoral aprovada el mes de juliol obliga les cambres a fer-lo públic. Els internautes poden descarregar íntegrament aquests documents, signats per cada representant.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any