Iniciativa acorda reeditar la coalició Compromís per a les eleccions espanyoles

  • Isaura Navarro es perfila com a primera representant a les llistes per IPV, que mirarà d'aconseguir el suport del projecte Equo

VilaWeb
Redacció
04.09.2011 - 13:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El consell executiu d’Iniciativa del Poble Valencià ha aprovat repetir el pacte de la coalició Compromís amb el Bloc i els Verds Esquerra Ecologista per a les eleccions espanyoles del 20 de novembre. A més, es mostra a favor d’ampliar el pacte a altres organitzacions i mirar d’aconseguir el suport del projecte Equo. L’advocada i ex-diputada al congrés espanyol, Isaura Navarro, es perfila com a primera representant d’Iniciativa a les llistes de Compromís per la circumscripció de València.

L’òrgan executiu de la formació ecosocialista, conformat per les diputades autonòmiques, regidors i altres dirigents d’Iniciativa, ha valorat molt positivament l’experiència de la coalició i la necessitat de reeditar-la ‘per a poder seguir oferint als ciutadans una opció política d’estricta obediència valenciana que treballe per defendre els interessos del País Valencià’.

Isaura Navarro ha mostrat la seua predisposició a formar part de les candidatures de Compromís. En este sentit, en la reunió del consell executiu, la diputada autonòmica, Mónica Oltra, mostrà el seu suport a la proposta de què Navarro siga la primera representant d’Iniciativa en els llistes.

Els representants d’Iniciativa per a les eleccions espanyoles seran triats en el congrés que la formació ha organitzat per al pròxim dissabte 17 de setembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any