Greus aldarulls al barri de Son Gotleu, a Palma

  • La policia continuarà desplegada tota la nit, en un clima de tensió

VilaWeb
Redacció
29.08.2011 - 17:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El barri de Son Gotleu, a Palma, ha viscut avui greus incidents entre la comunitat nigeriana i la policia (vídeo). La mort, en circumstàncies encara poc clares, d’un jove nigerià que ahir va caure d’un balcó, n’ha estat el detonant. Aquest matinada hi ha hagut incidents, amb dos contenidors cremats, però quan semblava que el barri havia recuperat la calma, aquesta tarda hi ha hagut noves topades, encara més greus i violentes.

Tot ha començat de nou, aquesta tarda, quan un grup d’amics i companys del mort que es trobava discutint a la tarda a la plaça Fra Joan Alzina del barri s’ha encarat amb la policia. Hi ha hagut cinc detinguts i força desperfectes.

Els comerços del barri estan tancats i a la plaça no hi ha cap vehicle particular. Alguns representants d’associacions nigerianes i de la coordinadora de les ONG es troben al lloc per intentar calmar els ànims. La policia també romandrà tota la nit al barri per mirar d’evitar més incidents.

Segons l’autòpsia i els informes policials, el mort hauria caigut al buit quan es movia per una de les balconades d’un edifici del barri, i no va ser empès com es va pensar en un primer moment.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any