El baluard de Santa Llúcia d’Eivissa s’omple de jazz

  • Avui hi actua el percussionista indi Trilok Gurtu

VilaWeb
Redacció
26.08.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Eivissa Jazz Festival ha reforçat enguany les actuacions dels grups locals, però avui i demà al vespre hi actuaran dos grans reclams internacionals: David Murray i Trilok Gurtu. L’ajuntament programa des de fa vint-i-quatre anys aquest festival que enguany ja ha brindat a Eivissa dues nits de música.

 

Trilok Gurtu és un dels millors percussionistes del món, nascut a Bombai el 1951. La seva carrera va començar amb el trio John McLaughlin, en què feia de solista; després va col·laborar amb músics com Joe Zawinul, Jan Garbarek, Bill Evans, Pharoah Sanders i Dave Holland. Al concert d’avui al vespre, hi presentarà el seu penúltim treball, ‘Massical‘, que ja ha portat en alguns festivals d’Europa.

Demà hi tocarà el saxofonista David Murray, nascut a Oakland (Califòrnia, EUA) el 1955, que presentarà el seu nou disc ‘David Murray plays Nat King Cole‘. Dalt l’escenari Murray, que també és tenor i clarinetista, serà acompanyat de la banda de jazz Cuban Ensemble, amb el pianista Pepe Rivero i el saxofonista Román Filiú.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any