Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  25.08.2011  16:16

El Consell dóna suport a la reforma constitucional pel sostre de deute

Reclama un tracte d'igualtat amb les altres autonomies respecte el dèficit de finançament

Men?ame
 

El Consell ha exposat avui el seu suport a la proposta del PSOE i el PP de limitar l'endeutament a la constitució espanyola, però ha advertit que reclamarà que el País Valencià sigui tractat en 'igualtat de condicions' respecte d'altres autonomies, segons ha explicat la vice-presidenta, Paula Sánchez de León, en una compareixença de premsa. Ha defensat l'aplicació d'aquesta mesura que ha considerat 'necessària'.

Sánchez de León ha considerat que fins ara no s'ha tractat igual a totes les autonomies respecte els permisos d'endeutament i que ara tothom haurà de partir de la mateixa posició. A més, ha reivindicat que el País Valencià s'haurà d'igualar pel dèficit de finançament que ha sofert durant molts anys.

La vice-presidenta del govern valencià ha defensat que, si Mariano Rajoy aconsegueix la presidència del govern espanyol, es garantirà el pagament del deute històric -uns 7.300 milions d'euros segons el president Alberto Fabra. Sánchez de León ha afirmat que 'no hi ha cap dubte que el País Valencià tindrà un tracte just i equilibrat' si guanya Rajoy.