Els ‘tifosi’ napolitans omplen la Rambla

  • Els Nàpols juga aquest vespre contra el Barça el trofeu Joan Gamper · Us oferim un vídeo cedit pel lector de VilaWeb Marco Rossano, napolità resident a Barcelona

VilaWeb
Redacció
22.08.2011 - 17:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més d’un centenar d’afeccionats al Nàpols, els coneguts ‘tifosi’, es passegen per la Rambla de Barcelona des d’ahir al vespre de manera festiva i cridanera, a l’espera del partit del quaranta-sisè trofeu Joan Gamper, que juguen avui Barça i Nàpols (20.30, TV3). Molts resideixen a Barcelona; d’altres han acabat d’arribar de Nàpols. Vegeu-ne aquest vídeo, que inclou declaracions dels fundadors del club de fans del Nàpols a Barcelona, enregistrat i cedit pel lector de VilaWeb Marco Rossano, napolità resident a Barcelona.

El trofeu Joan Gamper era tradicionalment el partit de presentació de l’equip abans del començament de la lliga. Enguany, de fet, el trofeu que porta el nom del fundador del club s’hauria jugat ja començada la competició, però la vaga convocada per l’Associació de Futbolistes espanyola ha fet ajornar la primera jornada de lliga d’aquest cap de setmana passat.

En ocasió del partit, Transports Metropolitans de Barcelona ha previst ampliar el servei de metro i d’autobusos. El metro funcionarà fins a mitjanit i les línies d’autobús 15, 43 i 56 es reforçaran segons la demanda. A la sortida del partit també es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya, i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer, a un preu de 2,50 euros el bitllet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any