Messi decideix la Supercopa pel Barça (3-2)

  • Cesc debuta al Camp Nou · Gran picabaralla al final del partit, que acaba amb l'expulsió de Marcelo, Ozil i Villa i amb una greu agressió de Mourinho a Tito Vilanova

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.08.2011 - 01:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Barça s’ha proclamat campió de la Supercopa contra Reial Madrid (3-2) amb dos grans gols de Messi i un d’Iniesta, a passada de Messi. El Madrid ha pogut marcar mercès a Cristiano i Benzema, tots dos gols a la sortida d’un córner, en un partit espectacular i trepidant. Cesc Fàbregas ha debutat substituint Pedro al 37 de la segona i ha participat en el tercer gol del Barça. Al final del partit hi ha hagut una gran picabaralla, arran d’una duríssima entrada de Marcelo a Cesc, que ha acabat amb les expulsions de Marcelo, Ozil i Villa i amb una greu agressió de Mourinho a Tito Vilanova ficant-li el dit a l’ull (vídeo).

El Barça, que ha perdut el control del partit en alguns moments, ha recuperat el seu joc habitual en bona part del partit, amb Xavi i Iniesta dirigint el ritme de joc. Però l’actitud agressiva del Madrid, i de Mourinho en particular, han convertit la Supercopa, un títol menor, en una copa molt desitjada i en una  final molt tensa. Els jugadors i l’afició han celebrat el títol com si es tractés d’una final d’una gran competició. Tant és així que milers d’afeccionats s’han aplegat aquesta nit la font de Canaletes per a celebrar la victòria.

Guardiola: ‘Algun dia prendrem mal’

En la conferència de premsa del final del partit Mourinho no ha respost cap pregunta sobre l’agressió i ha menystingut Vilanova dient que no sabia qui era.

Guardiola, per la seva banda, ha lloat els seus jugadors, dels quals ha dit que han fet un ‘esforç titànic’, s’ha limitat a dir: ‘Les imatges parlen per si soles… Algun dia prendrem mal, hem arribat a una situació que fa que haguem d’anar molt amb compte, i els meus jugadors són modèlics’.

També Xavi, que ha actuat de capità, i Piqué han condemnat els fets. Piqué ha dit que ‘Mourinho destrossa el futbol’ i ha alertat que la picabaralla que hi ha hagut ja ha deixat de ser una anècdota per passar a ser habitual en els partits contra el Madrid. ‘Ha estat lamentable, alguna cosa cal fer perquè s’han passat tots els límits’. Per xavi, ‘la imatge del Madrid és patètica’. I ha afegit: ‘Hi ha hagut accions lamentables i han fet entrades que no venien tomb, com la de Marcelo a Cesc, que ha estat criminal i bestial; nosaltres en canvi intentem jugar a futbol’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any