El TAV no circula al tram entre Lleida i Camp de Tarragona a causa de l’incendi forestal de l’Alt Camp

  • La línia convencional també s'ha interromput entre Montblanc i La Plana

VilaWeb
ACN
19.07.2011 - 18:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La línia del TAV està interrompuda al tram entre Lleida i Camp de Tarragona des de tres quarts de cinc d’aquesta tarda a causa de l’incendi forestal a la Riba, a la comarca de l’Alt Camp.

Segons ha puntualitzat Renfe, a l’espera que els Bombers de la Generalitat autoritzin a circular en la zona afectada per l’incendi, els serveis del TAV afectats s’aturen a Lleida, Camp de Tarragona o Barcelona al no poder circular al tram Lleida – Camp de Tarragona. D’altra banda, també s’ha interromput el servei de la línia convencional entre Montblanc i La Plana, cosa que ja afecta un tren Regional que s’ha hagut d’aturar a La Plana. Segons ha indicat la companyia Renfe, des de tres quarts de cinc de la tarda i a petició dels Bombers de la Generalitat s’ha interromput la circulació de trens per la línia d’Alta Velocitat i la línia d’ample convencional a la zona de la Riba. Per poder dur a terme les tasques d’extinció i garantir la seguretat dels equips d’intervenció i de les pròpies circulacions ferroviàries s’ha tallat el corrent elèctric, de manera que les dues línies -que es creuen en aquest punt a diferent nivell- no presten servei en aquest tram.

A l’espera que Bombers autoritzi a circular en la zona afectada per l’incendi, els serveis d’Alta Velocitat en direcció Barcelona s’aturen a Saragossa o Lleida i els trens amb origen a Barcelona no surten de l’estació de Sants . Així mateix, hi ha diversos trens aturats a Camp de Tarragona al no poder circular al tram Lleida – Camp de Tarragona.

Per la seva banda, també s’ha interromput el servei de la línia convencional entre Montblanc i La Plana, cosa que afecta un tren Regional que està aturat a La Plana.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any