Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  05.07.2011  13:20

391 persones menys a l'atur

Les dades d'ocupació del juny han trencat la barrera dels 19.000 aturats i tornen a donar un bri d'esperança

Men?ame
 

Les últimes dades publicades pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat referents al mes de juny semblen indicar que l'atur a Sabadell hauria disminuït en 391 persones, i es situaria en 18.975 aturats. Tot i que el factor estacional no té el mateix efecte que en d'altres comarques, el que és cert és que amb perspectiva, la disminució de l'atur en aquestes dates és habitual. La tendència no és aïllada, ja que amb tant per cents diferents la ciutat segueix la lògica de la resta de la comarca i dels Països Catalans.

Sense el contrast de les dades en detall de l'Observatori de l'Economia Local no es pot avaluar l'efecte per sectors i models contractuals de l'últim descens; tanmateix segons la CGT la dinàmica dels últims anys i mesos, i el caràcter estacional del descens de l'atur, 'ens porta a pensar, per desgràcia, que respon a un augment dels contractes temporals i d'obra i servei, i no a la consolidació de nous espais laborals a llarg termini'.