Raimon, Obrint Pas i Òscar Briz, guardonats amb els Premis Ovidi

  • Ahir es van lliurar al Teatre el Micalet els premis de la música valenciana

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.07.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Teatre el Micalet de València va acollir ahir la gala de lliurament dels sisens Premis Ovidi Montllor, els guardons de la música valenciana. Raimon es va endur el premi al millor disc de cançó per ‘Rellotge d’emocions’. En pop, el millor disc va ser ‘L’estiu‘, d’Òscar Briz i Obrint Pas va guanyar el premi al millor disc de rock per ‘Coratge’. El disc d’Apa ‘Cants i cants’ va merèixer el premi al millor disc de folk, i Orxata Sound System va rebre el premi al millor disc d’electrònica i hip-hop per ‘2.0‘.

Òscar Briz també es va endur el premi a la millor cançó per ‘Carolina dins d’un pou‘. I la cançó ‘Al país de l’olivera‘ de Xavi Sarrià (Obrint Pas), va rebre el premi a la millor lletra.

La resta de guardonats d’aquesta nit de la música valenciana foren Artaica, en la categoria d’arranjaments i orquestració, per ‘Nits cosides‘; Jordi Albinyana, pel disseny del disc ‘Els ulls de Bob’ de Carles Pastor; i Autòmats, pel videoclip de ‘Pacte amb Peter Pan’. El grup Arrap va ser elegit grup revelació de l’any.

El Col·lectiu de Músics Ovidi Montllor també va aprofitar la gala per retre homenatge al grup de rock progressiu Cotó-en-pèl, guardonat amb el Premi Ovidi a la trajectòria artística. Finalment, es va lliurar el Premi Ovidi Montllor al suport a la música en valencià a la Societat Coral el Micalet, ‘pel seu compromís des de la primera edició dels guardons i per la seua labor històrica en defensa i promoció de la cultura i la llengua dels valencians’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any