Arcadi Oliveres condemna la violència i la manca de respecte als diputats

  • Insisteix en el suport a les mobilitzacions però demana als indignats que no obstaculitzin el funcionament del Parlament

VilaWeb
Redacció
15.06.2011 - 15:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’economista Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, ha comparegut per condemnar (pdf) ‘tots els actes de violència, insults i manca de respecte a diputats elegits democràticament’ que han tingut lloc aquest matí, ‘realitzats per una minoria d’exaltats i que perjudiquen la mobilització’ (vídeo). Oliveres, que ha dit que compartia la indignació i la majoria part de les reivindicacions d’aquestes mobilitzacions, ha insistit que la violència no era mai el camí per defensar cap causa. També ha condemnat que s’hagi impedit l’entrada dels diputats i que això hagi afectat el correcte funcionament del Parlament.

Per això, Oliveres i l’entitat Justícia i Pau demanen que els manifestants no obstaculizin el funcionament del Parlament i que no impedeixin el lliure accés dels diputats elegits democràticament. ‘Les mobilitzacions no han de pretendre paralitzar l’activitat de les institucions democràtiques sinó influir en elles per avançar cap a una societat més justa i més democràtica’, ha conclòs l’entitat un comunicat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any