Nova concentració al Taulí contra les retallades

  • Un centenar de professionals del Consorci Hospitalari Parc Taulí es van concentrar ahir al matí davant de l'Hospital en contra les retallades imposades pel Govern de Convergència i Unió

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.06.2011 - 13:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els treballadors de l’Hospital Taulí no es rendeixen. Ahir al matí un centenar de professionals acompanyats d’una cinquantena de joves de l’Acampada d’Indignats van tornar a protestar contra el que consideren ‘l’atac més greu a la sanitat pública en molts anys’. Els organitzadors van recalcar que seguiran protestant fins que el govern no modifiqui el seu tarannà, en el qual hi veuen ‘una intenció implícita de desmantellar la sanitat pública’. Ahir es va saber també que la Residència pública per a gent gran del Sud també ha entrat dins l’ampli ventall de retallades i no es començarà a construir.

Els treballadors i treballadores que es van concentrar ahir ja han avisat que les retallades ja són un fet i que aquestes tindran greus conseqüències pels usuaris. En aquest mateix sentit però, també van voler deixar clar ahir que no es rendiran i que seguiran mobilitzant-se i denunciant les retallades i els seus efectes.

L’#Acampadasbd segueix en peu de guerra

Al finalitzar la concentració una vintena d’Indignats, que havien volgut mostrar el seu suport a la mobilització, van fer una assentada a l’entrada de l’Hospital. Els acampats van repartir volants convocant a tothom el dissabte el matí davant l’Ajuntament, moment en que es constituirà el nou consistori.

Les retallades afecten també la residència del sud que torna a veure paral·litzada la seva construcció

Després d’anys de batallar pel projecte i de negatives dels Governs de tots els colors, l’any passat l’anterior Govern català ja va aprovar una partida de gairebé 31 milions d’euros per construir l’equipament i mantenir-la durant 25 anys. La futura residència ha d’acollir 90 places i una vintena de places del centre de dia, essent la primera residència pública de la ciutat. La decisió ha decepcionat els veïns del sud que ja tenien coll avall, després d’anys de lluita, l’inici imminent de la residència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any