Absolen els quatre joves que es van encadenar en dues ETT’s

  • L'acció de protesta es va desenvolupar en el marc de la vaga general del passat 29-S

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.06.2011 - 12:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sentència absolutòria. Aquest és el veredicte emès pel Jutjat d’Instrucció 1 de Sabadell aquest dimarts en el judici contra quatre integrants del Moviment Popular de Sabadell.

 Tot i que en l’atestat dels Mossos d’Esquadra es parlava de violació de domicili jurídic, desordres públics i es considerava un ‘’menyspreu a l’autoritat’’ que s’haguessin cridat consignes com ‘’No sou funcionaris sou mercenaris’’ finalment el jutge no ha admès a tràmit aquests pressumptes delictes i tan sols ha considerat la possible existència de faltes contra l’ordre públic. Una de les parts acusants, però, no ha acudit a la cita mentre que l’altra ha reconegut que l’acció només pretenia denunciar una situació. Per la seva part, els acusats han reconegut la seva presència en els fets i han subratllat que la seva intenció era ‘’fer difusió de la Vaga General del 29-S i denunciar la precarietat laboral’’.

L’acció de protesta va ocórrer la tarda del passat 23 de setembre, quan dues parelles de joves es van encadenar en les empreses de treball temporal del Centre de Sabadell Iman i Intempore amb diversos cartells mentre un centenar de manifestants secundaven la protesta.

Durant el judici una setantena de persones s’han concentrat davant l’edifici dels Jutjats de Sabadell per donar suport als encausats. Finalment han celebrat la sentència judicial absolutòria tal i com havien reclamat prèviament en un comunicat.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any