Antich deixarà el parlament i serà senador després del debat d’investidura

  • El secretari general del PSIB prendrà possessió de l'escó per celebrar el debat d'investidura i després hi renunciarà

VilaWeb
Redacció
03.06.2011 - 21:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de tres hores de consell polític, el secretari general del PSIB, Francesc Antich, ha comparegut per explicar que serà nomenat senador autonòmic de les Illes i que, tot i que prendrà possessió de l’escó al parlament per celebrar el debat d’investidura del nou govern, després hi renunciarà i deixarà com a cap de l’oposició a la número 2 de la llista, Francina Armengol.

Antich també ha explicat que seguirà al capdavant del partit, és a dir, de secretari general, fins el pròxim congrés que se celebrarà després de les eleccions espanyoles. Abans del congrés es farà una conferència política que servirà per marcar un posicionament per defensar a Madrid.

Antich diu que es dedicarà al partit durant els pròxims mesos. Conscient que no és el ‘futur dels socialistes balears’, ja que no es tornarà a presentar com a candidat a la presidència del govern perquè ja ho ha estat dos cops, diu que ‘ara no és moment de parlar de noms ni de secretaris generals sinó de polítiques’. Diu que cal millorar les respostes a la ciutadania i ‘reconduir les polítiques cap a una posició més socialdemòcrata’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any