Dinou anys després, un nou pelegrinatge a Wembley

  • Milers de seguidors blau-grana es desplacen avui i demà a Londres per veure en directe la final del Barça amb el Manchester United

VilaWeb
Redacció
27.05.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dinou anys després de guanyar la primera Copa d’Europa del seu palmarès amb el Sampdoria, el Barça torna a un Wembley renovat per mirar d’obtenir, per quarta vegada, el màxim títol europeu, aquest cop disputant-se’l amb el Manchester United. Més de vint mil seguidors blau-grana faran cap, entre avui i demà, a Londres per seguir en directe la final.

Guardiola no vol fer paral·lelismes amb la final de Roma, el 2009, en què el Barça va batre el Manchester i nega que el Barça sigui favorit. Però l’equip titular que preveu té moltes similituds amb el que ja va jugar la final de Roma. Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta i Messi ja van jugar de titulars fa dos anys i tot indica que també ho faran demà.

Amb el cel europeu aclarit, surten avui els primers vint-i-vuit vols catalans cap a Londres. En total, més de dos-cents vols enllaçaran aquests dies Catalunya i Anglaterra per transportar la major part dels 24.000 seguidors blau-grana. També els autobusos i trens aniran plens tant avui com demà.

Barça TV ha preparat un vídeo per als afeccionats que vagin a Londres. Es podrà veure a les pantalles gegants de l’estadi de Wembley just abans del partit.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any