Puig demana als acampats que abandonin la protesta abans de dissabte

  • Vol evitar que la protesta coincideixi amb una possible celebració de la Champions

VilaWeb
Redacció
26.05.2011 - 11:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El conseller d’Interior, Felip Puig, ha demanat als activistes acampats a la plaça de Catalunya de Barcelona que abandonin la protesta abans de dissabte per a evitar cap problema en cas que el Barça guanyi la Lliga de Campions i hi hagi celebració a Canaletes. ‘La gent concentrada ha d’entendre que el cap de setmana no hi hagi ocupació de la plaça, (…) perquè hi pot haver gent que s’aprofiti de de la bona fe d’uns i de l’alegria dels altres per alterar l’ordre públic’, ha dit Puig, que ha garantit que no hi haurà cap desallotjament.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Felip Puig ha explicat que la conselleria ha preparat un dispositiu de tres mil efectius policíacs per a dissabte, amb motiu de la Champions, vuit-cents dels quals estaran desplegats per la zona de la plaça de Catalunya.

Justament per evitar que la Champions i l’acampada coincideixin l’ajuntament i el Departament d’Interior van decidir que la pantalla gegantina per a seguir la final s’instal·laria al passeig Lluís Companys, en comptes de la plaça de Catalunya. Els acampats van decidir que mantindria la protesta fins diumenge, com a mínim.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any