El Superior de Justícia valencià investigarà el finançament del PP de Camps

  • Assumeix la causa contra el partit per suposats delictes de prevaricació, finançament irregular, suborn, falsedat mercantil i delicte electoral

VilaWeb
Redacció
25.05.2011 - 14:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La sala civil i penal del tribunal Superior de Justícia valencià s’ha declarat competent per a assumir la investigació per finançament irregular del PP, delicte electoral en les eleccions locals i a les Corts del 2007 i falsedat mercantil en els comicis del 2008. En canvi, diu que no investigarà si es va cometre algun delicte fiscal perquè considera que aquest va lligar a les investigacions que duu a terme el tribunal de Madrid.

El tribunal ha anunciat mitjançant el Twitter que investigaria si el Consell va prevaricar i si va cometre suborn en l’adjudicació a Orange Market -una de les empreses de la trama Gürtel dirigida per Álvaro Pérez ‘el Bigotes’- dels contractes per al pavelló valencià a la fira Fitur de Madrid els anys 2005 i el 2009. També investigarà si hi va haver delicte electoral del PP valencià en els comicis municipals i autonòmics del 2007 i de falsedat documental a les eleccions espanyoles del 2008.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any