Una pantalla gegantina s’instal·larà a l’Arc del Triomf per a seguir el partit del Barça

  • Els acampats a plaça Catalunya celebren la decisió · La repicada torna a atiar les protestes de moltes ciutats del país

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.05.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La pantalla gegantina per a seguir la final de la Champions s’instal·larà al passeig Lluís Companys de Barcelona. L’ajuntament i el Departament d’Interior ho van decidir ahir per evitar la coincidència amb l’acampada dels indignats que va decidir de continuar ocupant la plaça de Catalunya fins diumenge. També volen evitar que la celebració d’una possible victòria blau-grana, combinada amb la protesta, esdevingui un problema de seguretat pública.

Els acampats, que van fer assemblea a la plaça de Catalunya, van celebrar la decisió de l’ajuntament i dels mitjans d’instal·lar la pantalla al passeig de Lluís Companys. Segons un portaveu dels atendats, això els permetrà de mantenir l’acampada, però no han pensat a prendre cap mena de precaució per a evitar possibles aldarulls si milers d’afeccionats del Barça s’acarreren cap a Canaletes i la plaça de Catalunya per celebrar la victòria del Barça.

Ahir, l’esquellotada va tornar a reunir ciutadans indignats a les places de moltes ciutats. Una de les places amb més convocatòria va ser la del Vi de Girona, amb mig miler de manifestants. Asseguts al mig de la plaça van improvisar actuacions de malabars i de percussió, i parlaments reivindicant un ‘sistema econòmic just que contraresti les desigualtats del capitalisme’, o exigint que es mantingui l’estat del benestar. Un treballador del Josep Trueta va fer una crida als indignats a unir-se a la manifestació d’avui davant l’hospital contra les retallades.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any