Unes 450 persones alcen el volum de l’acampada de Tarragona amb una cassolada davant de l’Ajuntament

  • Es preveu que una trentena de joves tornin a passar la nit a la plaça de la Font

VilaWeb
VilaWeb
ACN
21.05.2011 - 01:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Unes 200 persones s’han tornat a concentrar aquest divendres al vespre davant de l’Ajuntament de Tarragona -a la plaça de la Font- per pujar els decibels de l’acampada amb una cassolada. Els participants en aquest acte reivindicatiu, la majoria joves, han tornat a reclamar “un canvi” en el sistema polític i financer. El soroll de les cassoles i dels xiulets ha anat acompanyat de crits com ara “No som una mercaderia, no volem polítics ni banquers”, “Això no és una crisi és una estafa”, “El poble us parla, escolteu-nos”, entre d’altres. Tot i que la Junta Electoral Central ha prohibit les acampades, es preveu que aquesta nit siguin una trentena els joves que passin la nit davant de l’Ajuntament.

La majoria de participants en la concentració han arribat a la plaça de la Font a partir de les vuit del vespre. Després d’uns parlaments en els que els concentrats han carregat contra el sistema polític i finançer, cap a dos quarts de deu, s’ha iniciat la cassolada.

Aquest és el tercer dia de concentracions a Tarragona. Durant la nit de dimecres només van ser tres joves els que van passar la nit davant de l’Ajuntament de Tarragona i la nit de dijous aquesta xifra es va augmentar a vint.

“Ha estat una nit freda però ens hem fet costat uns als altres”, ha manifestat Alber, un dels joves que tant dimecres com dijous ha dormit al carrer. Segons Alber,es preveu que aquest divendres siguin una trentena les persones que se sumin a passar la nit al carrer. “No muntarem tendes i si cal amagarem els cartells de protesta”, ha afegit fent referència a la prohibició de les acampades per part de la Junta Electoral Central.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any