La VII Setmana Cultural del País Valencià a Barcelona en marxa

  • D'avui al 8 de maig hi haurà concerts, exposicions, presentacions de llibres i una jornada de cultura popular valenciana

VilaWeb
Redacció
27.04.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Espai País Valencià és l’entitat organitzadora de la VII Setmana Cultural del País Valencià, una mostra de les expressions culturals valencianes més recents. Sota el lema ‘L’avantguarda d’un país nou’, d’avui al 8 de maig, es faran una quinzena d’activitats a Barcelona (programació).

L’acte de presentació es farà avui a les vuit del vespre a l’Espai País Valencià (Pere Serafí 7, baixa). En acabat, hi haurà un concert de Nèstor Mont, que presentarà el seu disc ‘Amor de Terra‘.

Entre les activitats programades hi ha una Jornada de Cultura Popular, que es farà dissabte, de les 11.00 a la 0.01, a la cruïlla entre el passeig de Sant Joan i el carrer de Sant Antoni M. Claret, i que consistirà en unes lectures de contes infantils, en una paellada popular, en una actuació de la Xaranga de l’Espai la Mentireta i en els concerts de la ronda 2011 de l’Escola Valenciana, amb els grups Aspenkat, Sant Gatxo, Mugroman, Pellikana i Jezie.

També s’oferirà ‘Sendes i Carenes‘, una exposició divulgativa de les rondalles d’Enric Valor, situades en els paisatges que les veren néixer, al Centre Artesà Tradicionàrius, els dies 2-6 de maig. Se’n farà la presentació el dia 2 de maig, després d’una cercavila, que començarà a l’Espai País Valencià i s’acabarà al Tradicionàrius. 

El dia 5 de maig a les vuit del vespre, a l’Espai VilaWeb (Ferlandina 43) es presentarà el llibre ‘Final de viatge. Memòries d’un gandià‘ de Gonçal Castelló. Hi participaran l’editor Enric Borràs, l’advocat August Gil Matamala i el filòleg i editor del llibre, Àngel Velasco.

L’Espai País Valencià, entitat constituïda el 2004, defensa els interessos dels valencians residents a Catalunya, hi fa divulgació de la realitat social, política, cultural i ambiental del País Valencià amb vista a consolidar els lligams entre els Països Catalans.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any