Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  22.04.2011  18:13

Facebook elimina l'enllaç de la festa 'rave' a l'aeroport de Castelló

Ja no existeix ni com a esdeveniment ni com a grup · Ja se n'ha promogut un d'alternatiu

Men?ame
 

La convocatòria de la festa 'rave' a l'aeroport de Castelló i que s'havia fet a través del Facebook ja no existeix. Facebook l'ha eliminada, quan tan sols falten dos dies per la festa i quan ja havia acumulat més de vint mil internautes que hi havien confirmat l'assistència. El perfil de l'internauta promotor de la festa, de pseudònim Patufet, també ha estat eliminat. Aquesta matinada, però, s'ha creat un altre grup que demana una altra oportunitat a la festa, convocada la matinada de diumenge a dilluns.

La iniciativa de la festa, nascuda arran de la controvertida inauguració de l'aeroport, sense avions, convidava a visitar les instal·lacions i a fer-hi 'barbacoes, menjar-se 'la mona' o aixecar el catxirulo'. Segons els promotors, la festa volia 'aprofitar l'oportunitat brindada pel president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, en inaugurar un aeroport sense ni avions ni permís de navegació'.