Com s’esperava, van ser milers els castellonencs que van assistir a la multitudinària manifestació de València en favor de TV3.

  • Els trens d'anada de les 16:20 i el de tornada de les 21:20 van registrar un nombre de passatgers sense precedents.

VilaWeb
Redacció
17.04.2011 - 09:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

No va ser cap sorpresa, perquè tot ho feia ja preveure, però el fet és que la presència de persones provinents de les comarques de Castelló en la gran manifestació convocada a València per TV3 va ser molt gran. Segons fonts d’Acció Cultural, l’entitat organitzadora, “és molt difícicil de calcular perquè, als nombrosos autobusos que nosaltres vam muntar des de diferents localitats, cal afegir-ne molts altres, organitzats particularment per col.legis i entitats, i la moltíssima gent que es va desplaçar en el seu vehcile particular”.

Segons Acció Cultural, “el que sí que vam poder constatar, tant nosaltres com els representants de Renfe, va ser el fet que els trens de rodalies a València van experimentar un enorme creixemnt del nombre de passatgers, inusitat per a un dissabte, sobretot pel que fa al que va eixir de Castelló a les 16:20 i al que eixia de València de tornada a les 21:20.

De fet, al llarg de la manifestació es van poder veure repetidament les banderoles de “Volem TV3” fetes a Castelló, que en aquesta ocasió els participants duien bé com a capa bé com a petites pancartes. I van ser molt nombroses les cares conegudes de gent representativa del món de la política, els sindicats, les entitats culturals, els escriptors, tant de Castelló com de la resta de poblacions castellonenques, presents a la manifestació; una convocat`roia que tots ells coincidien en assegurar que “ha estat tot un èxit” així com en declarar que l’actuació de Lluís Llach “ens ha sabut a poc”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any