Topada entre Solidaritat i la guàrdia urbana per l’acampada davant del parlament

  • La policia municipal ha instat els diputats de SI a desmuntar la instal·lació i aquests han respost que ja n'havien parlat amb la regidora de seguretat · L'acampada vol pressionar els partits perquè aprovin la proposició de llei de declaració d'independència

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.04.2011 - 18:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’acampada per a demanar que no s’aprovin les esmenes a la totalitat de la llei de declaració d’independència, presentades per PP, PSC i Ciutadans, que s’han de votar dimecres al parlament, ha començat amb una topada entre els diputats de Solidaritat (SI) i la guàrdia urbana. Els responsables municipals han exigit desmuntar la instal·lació, però els diputats no hi han accedit.

Després de la negativa dels organitzadors, la guàrdia urbana ha desplegat furgonetes a l’entrada del Parc de la Ciutadella i els agents requisen totes les tendes d’acampar d’aquells que volen entrar-hi. A dins del parc, n’hi ha unes quantes desplegades, però és previst que la guàrdia urbana desallotgi els manifestants quan arribi l’hora de tancar el recinte, a les 22.00.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any