Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  11.04.2011  12:50

Duran afirma que Ortega va votar que no

Revela en un gest insòlit el sentit del vot de la vice-presidenta del govern, contrari al dels consellers que han votat i al de Mas

Men?ame
 

En un gest del tot insòlit, Josep Antoni Duran i Lleida ha declarat avui que la vice-presidenta del govern, Joana Ortega, va votar no en la consulta sobre la independència (àudio). Ortega va votar amb discreció, sense càmeres i sense revelar el sentit del vot; fins que avui Duran l'ha anunciat, situant Ortega en una posició contrària a la del sentit del vot de tots els altres consellers que han votat i del president Mas.

Duran ha fet aquestes declaracions a TVE: 'Hi deu haver moltes raons que justifiquen que de manera molt transversal des del senyor Castells, que mai he cregut que fos independentista, fins a altres persones d'Unió Democràtica que no són independentistes, sinó que tenen un plantejament confederal, que és el plantejament del nostre partit, hagin assistit a les consultes i hi hagin participat. Alguns votant positivament, altres, com la vice-presidenta del govern, votant no'.

Justament ahir el vice-president d'Unió i secretari d'Universitats, Antoni Castellà, votava afirmativament amb l'argument que Unió és un partit que aposta per un model confederal. Tant Castellà com Ortega van desobeir la consigna de Duran de no fer cas de les consultes sobre la independència i van exercir el seu dret de vot.