Últim dia per votar de manera anticipada en la consulta de Barcelona

  • Hi ha punts de votació per tota la ciutat i diumenge n'hi haurà més de tres-cents

VilaWeb
Redacció
07.04.2011 - 11:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest diumenge centenars de voluntaris faran possible que els veïns de Barcelona puguin participar en una consulta sobre la independència de Catalunya organitzada per Barcelona Decideix. Hi haurà més de tres-cents col·legis electorals repartits entre els deu districtes de la ciutat, però durant aquestes setmanes prèvies ja s’ha pogut votar de manera anticipada. I avui és l’últim dia per fer-ho. L’organització ha establert diversos punts fixos de votació i també parades mòbils per tota la ciutat on avui encara hom pot participar en la consulta.

Un dels col·legis electorals és a la redacció de VilaWeb, al número 43 del carrer de Ferlandina, on de les nou del matí a les nou del vespre es pot votar.

El 12 de desembre va començar la recollida de vot anticipat a la Barceloneta, i durant aquests últims quatre mesos hi ha hagut més de quaranta punts fixos de vot, complementats amb altres de mòbils. Durant totes aquestes setmanes prèvies al 10-A, l’organització ha mobilitzat 7.000 voluntaris, i aquest diumenge n’hi haurà 3.000, la gran majoria repartits en els col·legis electorals. 

La pregunta d’aquesta consulta és: ‘Esteu d’acord que la nació catalana esdevingui un estat de dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?’, amb les opcions de votar sí, no o en blanc. Podran votar totes les persones que acreditin la seva identitat, la residència a Barcelona i que hagin nascut abans de l’11 d’abril de 1995.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any