Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  05.04.2011  22:28

AMO comença a recollir signatures per la dimissió de Rus

Ha encetat una campanya de firmes on line pels seus comentaris i per considerar-lo incompetent

Men?ame
 

Tal com havia anunciat la setmana passada, l'Associació de MInusvàlids d'Ontinyent (AMO) ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures per demanar la dimissió del president de la Diputació de València, Alfonso Rus, qui va fer uns comentaris irrespectuosos en relació als discapacitats en l'acte d'inauguració d'unes obres a Ontinyent recentment. A més, AMO troba que les afirmacions que va fer posteriorment (vídeo), en què es comprometia a estudiar la possibilitat d'adaptar la infraestructura que acabava d'inaugurar, no fan més que demostrar que desconeixia el projecte i el procés d'execució, i confirmen que s'havia fet incomplint les lleis que obliguen a assegurar l'accessibilitat.

Recordem que el 26 de març passat, Alfonso Rus va acudir a Ontinyent a inaugurar les obres d'estabilització de talussos del costat dret del riu Clariano, obres que incloïen un mirador i unes escalinates. Davant les crítiques d'alguns assitents perquè el nou espai no presentava cap accessibilitat, va comentar que si cal 'agarrem cordes' per a pujar els discapacitats, als que també es va referir com a 'pobres minusvàlids'. La recollida de firmes s'acompanya del repartiment de cordes per a penjar-les en senyal de suport a l'associació. Les cordes duen enganxat el símbol internacional de les persones amb diversitat funcional.