Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  05.04.2011  08:21

Mas, escridassat a Tarragona per la retallada a la sanitat pública

El president de la Generalitat respon que qui ara critica la retallada en demana més des de Madrid

Men?ame
 

Artur Mas fou escridassat ahir al vespre a Tarragona per dos-cents manifestants que protestaven per les retallades a la sanitat pública, i concretament a l'hospital Joan XIII. El president de la Generalitat, que va presentar la candidat de CiU a la batllia de Tarragona, Victòria Forns, va declarar que els mateixos que critiquen les retallades del govern en demanen encara més des de Madrid. 'El que ara són retallades i contenció econòmica s'acabarà convertint una inversió de futur', va declarar Mas.

Durant la seva intervenció, Mas va dir que les retallades i la contenció econòmica s'acabarien convertint en una inversió de futur'. I, tot i el bon resultat a les eleccions al Parlament del passat mes de novembre, va dir que calia rematar la feina i recuperar la batllia de Tarragona a les municipals del 22 de maig. Amb tot, Mas va opinar que calia mantenir una bona sintonia amb tots els municipis, indiferentment de qui color polític que hi governi.