Alfred Bosch: ‘Ens fa confiança la persona amb més reputació democràtica del país’

  • El portaveu de Barcelona Decideix diu que el vot l'ex-president Pujol és important perquè avala encara més tot el procés

VilaWeb
Redacció
31.03.2011 - 18:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Que un Molt Honorable, el que més anys ha estat governant el destí de Catalunya, voti a la consulta és una gran notícia. És una de les millors notícies que podíem tenir. Avala encara més tot el procés de la consulta, ens dóna ànims i és un gest de complicitat absoluta cap als voluntaris.

Independentment del signe del vot, que nosaltres no valorem, el que sí que li agraïm a Jordi Pujol és que hagi fet confiança a la consulta, a la modalitat de vot anticipat i que concretament hagi triat el vot a través d’un fedatari. Això demostra que ho fem bé. Ens fa confiança la persona amb més reputació política d’aquest país.

Per a nosaltres això és molt important. Ho entenem com una clucada d’ull, un acte de normalitat democràtica i participació ciutadana, i un gest de complicitat cap a milers de persones i voluntaris, que han treballat hores i hores perquè tot això funcioni.

Això donarà un ressò molt gran a la consulta. I en la mesura que el ressò ajuda a la participació és evident que ajuda a tenir més vots. És, en definitiva, una gran notícia per a la consulta. I sí, ajuda, ajuda i molt.

 

Alfred Bosch, portaveu de Barcelpna Decideix
(comentari recollit per telèfon per la redacció de VilaWeb)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any