‘Hem traslladat el clima de les novel·les de Lovecraft a l’Empordà’

  • Salvador Macip i Sebastià Roig publiquen 'Ullals' (la Galera), una obra basada en un fet real i amb elements d'ordre fantàstic

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Salvador Massip és científic, escriptor i músic. Sebastià Roig és periodista i escriptor. Plegats, han escrit a quatre mans la novel·la ‘Ullals‘ (la Galera, Premi Joaquim Ruyra 2010), un enjoli psicològic, basat en un cas real: el reformatori que uns suïssos havien muntat a l’Alt Empordà, on vexaven els internats. Els tenien tancats al pati en gàbies de senglars, per exemple. Però els autors van més enllà i hi han introduït un element fantàstic, de manera que els captius, que són els protagonistes, viuen la desesperació de dins i el perill de fora, del bosc, plasmat en uns éssers fabulosos.

L’entrevista a duo (vídeo), aporta dades interessants sobre com han escrit el llibre, els referents manllevats… També llegeixen un fragment del llibre per a la sèrie Escriptors.TV (vídeo).

Aquesta és la segona novel·la que Macip i Roig han escrit plegats. La primera, ‘Mugrons de titani‘ (Bromera), va obtenir el premi de literatura eròtica la Vall d’Albaida 2005.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any