El Col·legi de Periodistes anuncia un acord entre Vilaró, l’Ajuntament i VilaWeb

  • L'ajuntament i el cap de la guàrdia urbana de Barcelona retiren la querella contra el diari i accepten que el cas l'estudiï el Consell de la Informació de Catalunya

VilaWeb
Redacció
23.03.2011 - 19:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), Josep M. Martí, ha anunciat aquest dimecres a la tarda que l’Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana han decidit retirar la querella presentada contra Vilaweb per les informacions publicades sobre el ‘cas Vilaró‘ l’any 2008 (vídeo).

A l’acte convocat en suport a VilaWeb al Col·legi de Periodistes ha servit per anunciar un acord d’última hora entre el diari i Vilaró, que ha retirat la querella i ha acceptat que sigui el Consell de la Informació de Catalunya qui estudiï la seva reclamació.

La mediació de Martí entre les dues parts, que s’ha concretat en converses al llarg d’avui, ha evitat que el cas es resolgui per via judicial. Vilaweb no rectificarà pel tractament informatiu que va fer del cas i el Consell de la Informació del Col·legi dictaminarà si hi va haver mala praxi informativa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any