Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  23.03.2011  13:20

Camps provoca un grup de manifestants a favor de TV3 a Castelló

L'actor Xavi Castillo va llegir ahir un manifest a Alacant per recordar que fa més de mil dies que TV3 no es veu al sud del país

Men?ame
 

Francisco Camps va tenir ahir una actitud provocadora amb el manifestants que s'aplegaven davant del renovat Teatre del Raval de Castelló i que protestaven contra el tancament de TV3, aprofitant que el president hi assistia per a fer-ne la inauguració. Camps es va encarar a l'entrada a un grup de cinquanta manifestants Quan va arribar al lloc, va demanar als fotògrafs presents que li fessin fotos amb els concentrats, rere el cordó policíac, en actitud provocadora. Vegeu-ne aquest vídeo.

El comportament desafiant de Camps va sorprendre els polítics que l'esperaven, com el batlle de Castelló, Alberto Fabra; els consellers Vicente Rambla, Manuel Cervera i Trinidad Miró, i el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra. Entre els manifestants per TV3 hi havia la diputada de les Corts Marina Albiol i el responsable d'Acció Cultural a Castelló, Toni Royo.

Mig miler de persones a Alacant

Paral·lelament, a Alacant mig miler de persones es van concentrar rere una gran pancarta amb el lema 'Sí a TV3'. Entre els assistents hi havia la diputada del grup de Compromís Mireia Mollà, la vice-presidenta del Consell de la Joventut d'Alacant Alejandra Bou, Pasqual Mollà, Joan de Déu Martines, d'ERPV, Elena Candela, l'escriptor Carles Cortés i l'actor Xavi Castillo, que va ser l'encarregat de llegir el manifest de la concentració (vídeo), que va retratar la classe política valenciana amb una nitidesa extrema i arrencant els aplaudiments dels manifestants. En el seu parlament Castillo va recordar que ja fa més de mil dies que Alacant no veu TV3, atès que el repetidor de la Carrasqueta va ser el primer que va clausurar el govern de Camps.

Al final de l'acte la policia espanyola va provocar alguns dels assistents en identificar-los i després negar-se a respondre les seves preguntes argumentant que no els entenien perquè parlaven 'xinès'.