La solidaritat ciutadana amb VilaWeb s’expressarà avui en un acte

  • Obert a tothom, es farà avui al vespre a la seu del Col·legi de Periodistes de Barcelona · Hi prendran la paraula el degà del Col·legi, Josep M. Martí, i el director de VilaWeb, Vicent Partal

VilaWeb
Redacció
23.03.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Al Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10 principal, Barcelona) es farà, avui a les set del vespre, un acte de suport a VilaWeb, per la querella que l’Ajuntament de Barcelona ha presentat contra el diari per les informacions publicades sobre el cas Vilaró. Hi prendran la paraula el degà del Col·legi, Josep M. Martí, i el director de VilaWeb, Vicent Partal. Hi ha prevista l’assistència de periodistes, representants de la societat civil i de lectors del diari.

Quan manca una setmana per al judici, arran de la querella presentada per l’Ajuntament de Barcelona contra el diari per les informacions que va publicar sobre el cas Vilaró, ja hi ha més de 4.500 adhesions al manifest ‘Amb VilaWeb, per la llibertat de premsa’, que continuen augmentant.

Entre els centenars d’adhesions, hi ha les d’entitats com el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Unió de Periodistes Valencians, Escola Valenciana, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, el Grup Barnils, Som Ràdio, Ràdio Catalunya, Ràdio Arenys de Munt, Virus editorial, la revista L’Avenç, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, Propaganda pel Fet!, Sinergies Management, l’Observatori DESC, Valencianisme.com, la plataforma veïnal i de comerciants de Barcelona, Gramenet TV, etc.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any