‘Si a TV3’ Concentració a Alacant a partir de les 19 hores

  • La Plataforma Sense Senyal, amb el recolzament de tots els partits progressistes, els sindicats i desenes de col·lectius i associacions convoca la vesprada de dimarts una protesta pel tancament dels repetidors que duien el senyal de TV3 arreu del País Valencià.

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.03.2011 - 23:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

1.198 dies després de tallar -amb nocturnitat i premeditació- el repetidor de la Carrasqueta i deixar Alacant, 26 anys després, sense TV3, avui, els alacantins estan de nou convocats a mostrar el seu rebuig a l’actitud antidemocràtica i totalitària del Govern Camps vers la llibertat d’expressió.

A les 19 hores, eixa és l’hora prevista per a l’inici d’una nova concentració per a protestar, una vegada més, per la vergonyant actitud d’uns governants que volen callar tot allò que no els agrada. Davant la Casa de les Bruixes, seu a Alacant del Govern valencià, estan convocats alacantins i alacantines per a cridar ben fort ‘Si a TV3’

El manifest, que llegirà el popular actor alcoià Xavi Castillo, exigeix que es retiren les sancions imposades a Acció Cultural del País Valencià, el reintegrament de les multes satisfetes, el retorn del senyal del quatre canals de la corporació catalana a les llars de valencians i valencianes i que el govern central garantisca -ja que és l’únic titular de l’espai radioelèctric- les emissions de TV3 al País Valencià.

La convocatòria ha¡ rebut el suport de tots el partits a excepció del PP. Tant el PSPV como Esquerra Unida, Partit Comunista, Bloc e Iniciativa han signat el manifest a favor de TV3, al igual que han fet els tres principals sindicats, UGT, CCOO i Intersindical Valenciana-STEPV. A més, desenes d’entitats s’han adherit els darrers dies, també per a reclamar el retorn de TV3.

Campanya

Els dies previs a la concentració d’aquesta vesprada, també s’ha dut a terme una activa campanya de mobilització, on, a més de reunions, cartells i les noves tecnologies, inclosos el facebook i el twitter, també diferents ‘alacantins’ ja siga de naixement o arrelament, han explicat a Vilawebtv, en aquest vídeo, les raons que tenen per voler vore la TV3 a Alacant.

 

‘Si a TV3’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any