Bona arrencada dels Saballuts

  • Tot i que no han pogut realitzar cap castell de vuit per manca de pinya, la primera actuació s'ha fet amb bon ritme i nivell

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.03.2011 - 10:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Acompanyats dels Marrecs de Salt i dels Xics de Granollers, els Castellers de Sabadell van donar ahir el tret de sortida a la temporada castellera fent el cinc de set, el dos de set i el tres de set a la Plaça Sant Roc. Al començar l’actuació, les tres colles van fer un emotiu pilar de quatre de dol en memòria de Mateu Llorens Llonch, casteller i ex-president de la colla mort ara fa deu anys.

Els sabadellencs s’havien plantejat la possibilitat de fer el quatre de vuit, però finalment no van voler estirar més el braç que la màniga i van creure convenient deixar el primer castell de vuit per més endavant. Cal pensar que aquesta construcció necessita una pinya d’unes 160 persones i ahir a plaça no en van poder reunir tantes.

Els Marrecs de Salt van fer el tres de set com a millor castell i els Xics de Granollers el quatre de set. Ambdues colles van completar l’actuació amb castells de sis. Els Marrecs i els Saballuts van tancar la diada amb un pilar de cinc i els Xics amb dos pilars de quatre.

Els verds estan molt satisfets de com han començat la temporada i esperen seguir millorant els registres de la passada. La propera actuació dels Saballuts serà el 10 d’abril a Vilanova i la Geltrú.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any