El Palau consagra Mishima

  • El públic que omplia ahir al vespre el Palau de la Música es va rendir al grup barceloní · El valencià Senior i el Cor Brutal va actuar d'artista convidat

VilaWeb
Redacció
07.03.2011 - 09:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mishima va rebre el reconeixement que li mancava i que es mereixia ahir al vespre al Palau de la Música, en el cicle ‘Bandautors‘, on va demostrar la sintonia amb el públic que ha tingut durant la ronda del disc ‘Ordre i Aventura’, el màxim exponent de la qual ja es va poder veure al concert de l’Apolo del juny de l’any passat. Ahir l’escenari era ben diferent, i el grup de David Carabén va saber-ho aprofitar per plantejar un concert que va barrejar moments intimistes, en format acústic, amb esclats elèctrics plens d’èpica. Vegeu en aquest vídeo un tast del concert d’ahir, amb tres cançons. íntegres El valencià Senior i el Cor Brutal va actuar com a artista convidat.

Mishima va començar el concert amb ‘Aguéev’, del disc Set tota la vida, i ‘L’estrany’, del disc ‘Trucar a Casa, Recollir Les Fotos, Pagar La Multa’. Amb la tercera cançó del concert, ‘Tornaràs a tremolar’, va començar a oferir el repertori més actual. El grup va alternar temes de l’àlbum ‘Ordre i aventura’, com ‘Una part de tu’ i ‘Guspira, estel o carícia’, amb altres més antics com ‘El record que no has cridat’ o ‘L’ombra feixuga’, que van interpretar en format acústic.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any