Dimarts 22 de març, dia elegit per a la concentració per TV3 a Alacant

  • Serà a partir de les 19 hores davant la Casa de les Bruixes, seu del Govern Valencià a la ciutat

VilaWeb
Redacció
04.03.2011 - 01:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Plataforma Sensesenyal de la comarca de l’alacantí ha decidit convocar a la societat alacantina, el proper 22 de març, a una concentració per tal de reclamar el retorn de les emissions de TV3, un senyal que a la comarca ja fa 3 anys, 1.180 dies aquest divendres, que es va tallar.

Encara no fa un més, des del passat 17 de febrer, que ha culminat un procés que el govern valencià va iniciar fa uns anys… l’assetjament continuat a un dels símbols de la nostra cultura i la nostra llengua, els repetidors que duien el senyal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3) arreu del territori valencià.

A Alacant, però, eixe senyal ja fa temps que el varem perdre, fa ja més de tres anys que la Carrasqueta no ens duu la TV3 a les nostres llars, després de 23 anys d’acompanyar-nos cada dia.

Ara, com fa tres anys, els alacantins i alacantines estan de nou convocats a eixir al carrer, tal i com està fent la resta del País, per tal de fer-se sentir i denunciar un atac a quelcom tan elemental com és la Llibertat d’Expressió, però també, a la llibertat de prémer el botó del comandament a distància que vulguen, per tal d’elegir el canal que els vinga de gust.

Cocentració

La Plataforma ha convocat la concentració per al dimarts 22 de març a partir de les 19 hores, abans, s’haurà de fer un gran treball. Caldrà mobilitzar-se, mobilitzar a tothom, cal que entenguem la importància de dir Prou, d’eixir al carrer per a que sàpiguen que no poden fer allò que els rote emparant-se en els seus vots, cal que els diguem amb la veu alta que tenim drets i que no poden obviar-nos… però també cal que nosaltres recordem que no estem sols, que som molts els que pensem igual, que som molta gent disposada a reclamar allò que considerem just i per a això ens en de vore les cares al carrer, allà on no ens volen: Pensen que callarem, diuen que la TV3 no la veu ningú i és la nostra responsabilitat, cada dia, però especialment el proper 22 de març de desmuntar les seues fal·làcies.

Concentració a Elx dissabte 5 de març

Però la d’Alacant no és la única concentració convocada, les protestes corren com la pólvora arreu del País, i dissabte li arriba el torn a Elx. Serà a partir de les 13 hores a la Plaça de Baix, després, al Casal Jaume I hi haurà un dinar vegetarià pel mòdic preu de 6 euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any