La Universitat de València demana la reposició de les emissions de TV3

  • El consell de govern universitari ha aprovat un manifest per lamentar i mostrar la seua perplexitat davant el tancament de les emissions

VilaWeb
Redacció
01.03.2011 - 19:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El consell de govern de la Universitat de València (UV) ha aprovat avui per unanimitat un manifest en favor de la reposició de les emisions de TV3 al País Valencià. La UV lamenta i mostra la seua perplexitat davant el tancament de les emissions de TV3, ‘conseqüència de les reiterades sancions que el govern de la Generalitat Valenciana ha imposat a Acció Cultural del País Valencià (ACPV)’.

El document aprovat pel consell de govern assenyala que ‘no es tracta d’una decisió en benefici de la ciutadania, sinó un acte de censura incomprensible que ens empobreix socialment i culturalment’. El manifest conclou: ‘Demanem, doncs, la reposició de les emissions de TV3 per tal que 28 anys de normalitat i enriquiment no es vegen interromputs per una decisió que, tot i la seua legalitat, és un contrasentit i un menyspreu a la llengua pròpia dels valencians, la qual necessita sobretot recolzament’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any