Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  01.03.2011  15:02

Camacho es reunirà amb Camps abans que Mas per mirar de desblocar la situació de TV3

Men?ame
 

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, es reunirà el 17 de març amb el president de la Generaliat Valenciana, Francisco Camps, amb la intenció de desblocar la situació de les emissions de TV3 al País Valencià, tancades des del 17 de febrer. La reunió serà tres dies abans de la trobada prevista entre Camps i el president de la Generalitat catalana, Artur Mas. Camacho ha dit avui que emplaçaria Camps a fer tot el possible perquè TV3 i Canal 9 es puguin veure al País Valencià i al Principat, respectivament, 'en el marc de la legalitat'.

Tot just ahir, el govern valencià va admetre la importància de TV3 després de les paraules de menyspreu de la portaveu, Sánchez de León, que uns dies abans havia dit que el tancament de les emissions només importava a unes dues mil persones i que era prou important com per tractar-se en la reunió entre Camps i Mas. Ahir, i amb el ressò de la manifestació multitudinària a Castelló en favor de les emissions (vídeo), el vice-president primer, Vicent Rambla, deia: 'Volem que TV3 es veja, però necessitem un espai'.