El govern valencià admet ara la importància de les emissions de TV3

  • 'Tots volem que es veja TV3, però necessitem un espai', diu el vice-president Rambla

VilaWeb
Redacció
28.02.2011 - 15:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El govern valencià ha concedit ara importància a les emissions de TV3 al País Valencià, després del menyspreu amb què s’hi va referir divendres passat la portaveu del Consell, Paula Sánchez de León. Avui, i amb el ressò de la manifestació multitudinària a Castelló en favor de les emissions (vídeo), el vice-president primer, Vicent Rambla, ha declarat: ‘Volem que TV3 es veja, però necessitem un espai’.

Rambla es referia així a la demanda del Consell perquè el govern espanyol li concedeixi un altra canal múltiplex de TDT perquè hi hagi ‘un espai’, tal com ha dit, per a fer possible la reciprocitat entre TV3 i Canal 9. ‘Continuarem reclamant aquest espai i esperem que s’hi afegisquen tots els que volen que TV3 es veja en la comunitat i, fins i tot, el govern català’, ha afegit.

La consideració de Rambla contrasta amb les declaracions que va fer divendres Sánchez de León, segons la qual aquest assumpte no tenia prou alçada per a ser tractat en la reunió entre Francisco Camps i Artur Mas del pròxim 20 d’abril a València. ‘Això només interessa a dos mil o tres mil ciutadans’, va dir.

En qualsevol cas, Rambla ha insistit que la reunió entre Camps i Mas no s’ha convocat per a parlar de TV3.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any