Més 200 persones es van aplegar a Nules exigint el retorn del senyal de TV3

  • Altres poblacions de la comarca de la Plana, com ara Vila-real, preparen igualment concentracions per a la propera setmana

VilaWeb
Redacció
25.02.2011 - 13:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més 200 persones es van aplegar passat dijous, a les 19’30 hores, a la plaça Major de Nules, per exigir que TV3 i els altres canals de la Corporació Catalana es tornen a veure amb normalitat tant a la seua població com a la resta del País Valencià. Entre els assistents hi havia els dos regidors que té EUPV a l’Ajuntament, així com membres de l’algunes associacions culturals de la població. Davant dels concentrats, una representant dels organitzadors va reiterar el desig que Nules torne a veure la TV3, i posteriorment el delegat a Castelló d’Acció Cultural, Antoni Royo, va encoratjar els assistents a continuar ferms en la defensa de la recuperació del senyal i els va emplaçar a assistir-hi a la manifestació que tindrà lloc dissabte a Castelló.

Segons ha pogut saber Vilaweb Castelló, en unes altres poblacions de la comarca de la Plana s’estan organitzant igualment concentacions en defensa de TV3. La més avançada seria a Vila-real, on possiblement la convocatòria tindria lloc dimecres o dijous de la propera setmana.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any