Notícies

Dijous  24.02.2011  06:00

Tria Llibres i #llegimipiulem presenten el llibre 'Conta’m la veritat sobre l’amor'

L'editorial i la tertúlia literària digital faran un acte amb l'autor, Santiago Forné, avui al vespre a l'espai VilaWeb

Men?ame
 

La tertúlia literària digital #llegimipiulem i l'editorial Tria Llibres faran avui a les 19.00 una tertúlia final a l'espai Vilaweb (Ferlandina, 43, Barcelona) la sobre la novel·la 'Conta'm la veritat sobre l'amor', de Santiago Forné (Tria Narrativa 2010). Des del mes de desembre i durant tot el mes de gener els seguidors de la tertúlia virtual han comentat aquest llibre ambientat al País Valencià, en una tertúlia molt animada i freqüentada. Avui la clausuraran d'una manera presencial en una conversa amb l'autor, Santiago Forné. De passada, presentaran #llegimipiulem als piuladors i lectors barcelonins.

Què és #llegimipiulem? Una tertúlia literària 2.0 en què lectors de tot arreu (els iniciadors són de Mataró i de València) comparteixen la lectura d'obres catalanes. El bloc, així anomenat, informa de lectures i d'activitats, i les opinions s'expressen via Twitter.

Quant a Tria Llibres ven els llibres per internet, a través de la plataforma Publidisa (Publicaciones digitales SA) i de les webs de les llibreries Amazon, El Corte Inglés i la web mateixa de Tria Llibres. És una associació que té un centenar d'associats, una bona part dels quals de València.