Presentada en roda de premsa la manifestació per TV3 d’aquest dissabte. Els organitzadors auguren que serà multitudinària.

  • L'Ajuntament ha aprovat una declaració institucional en favor de la recepció de TV3, semblant a les que han aprovat la Diputació i els ajuntamens de Vila-real, Betxí, Benicàssm, Vinaròs i Morella entre altres.

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.02.2011 - 12:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui a les 12 hores s’ha presentat públicament a la llibreria Babel la manifestació “Castelló per TV3”, que eixirà demà dissabte, a les 19 hores, des de la Farola. La presentació ha anat a càrrec de dos representants de l’organizació, que no han donat els seus noms “per subratllar el caràcter popular i de base de la convocatòria”, i que han mostrat la seua convicció que serà “una manifestació multitudinària, si tenim en compte les adhesions de tota mena que estem rebent, per part d’entitats i particulars, i l’ambient que es pot percebre a la ciutat, d’indignació pel tancament de TV3 i de decisió de cara a assistir-hi”. I això, han destacat, “no només a la nostra ciutat, sinó en moltes poblacionS de les comarques castellonenques”

La manifestació eixirà a les 19 hores des de la plaça de la Independència (La Farola), i recorrerà els carrers Saragossa, avinguda del Rei, passant per davant de l’estàtua de Jaume I, carrer Ruiz Zorrilla, Porta del Sol, Gasset, plaça de la Pau i carrer Major, fins arribar a la plaça Maria Agustina, on està prevista la seua finalització, amb la lectura d’un manifest, com diuen els seus convocants, una “sorpresa final”. Els organitzadors han previst la presència de dolçainers i tabaleters, intercalats entre els participants, i en aquest sentit han fet una crida a aquests músics, “tant de Castelló com dels pobles de la comarca” per a que siguen a les 18:30 a la Farola, per preparar entre tots les músiques que tocaran al llarg del trajecte.

Per la seua banda, la corporació castellonenca va aprovar en el ple de dijous una declaració institucional, a proposta del BLOC i acceptada tant pel PP com pel PSOE, donant suport a la recepció a Castelló de TV3 i la resta de canals i demanant un acord entre les dues Generalitats per a l’intercanvi dels senyals televisius respectius, de manera que Canal 9 arribe a Catalunya i TV3 al País Valencia. Mocions semblants han estat ja aprovades en altres poblacions, com ara Vila-real, Betxí, Benicàssim, Vinaròs o Morella, o la mateixa Diputació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any