Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  20.02.2011  06:00

Mas veu 'ridícul' que Camps refusi la reciprocitat

En va parlar ahir al vespre per primera vegada

Men?ame
 

El president de la Generalitat, Artur Mas, va parlar ahir al vespre per primera vegada del tancament de TV3 al País Valencià. I ho va fer atacant el govern de Francisco Camps. Va qualificar de 'ridícul i absurd' el tancament i va dir que es posaria en contacte amb el seu homòleg valencià, Francisco Camps, per demanar-li que reconsideri la reciprocitat entre TV3 i Canal 9 (àudio). 'Estem fent el ridícul', va dir, en declaracions fetes en una visita al Circuit de Catalunya. El president, però, no es va mostrar gens optimista i creu que l'entesa no serà fàcil perquè 'el govern de Camps no ha estat gaire sensible' fins ara en aquesta qüestió.

El conseller de Cultura del govern català, Ferran Mascarell, per la seva banda, va dir també ahir, en la seva primera declaració sobre aquesta qüestió, que troba 'incomprensible' que en l'era de la comunicació i la transferència permanent d'informació des de qualsevol punt del planeta, hi hagi la voluntat política, en referència al govern del País Valencià, d'impedir que es pugui veure la TV3 al seu territori (àudio). Mascarell va considerar 'retrògrada' aquesta prohibició i va dir que va en contra del sentit comú. No Mascarell ni Mas no van valorar el paper del govern català, que, això sí, divendres ja va dir que preferia fer 'contactes discrets i amb respecte institucional' amb el govern valencià.