Pensant en futur

  • 'Co-business', talent, filosofia 'do it yourself' i felicitat són alguns dels valors que proposa Alfons Cornella per als negocis en xarxa

VilaWeb
Redacció
08.02.2011 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Divendres al matí es descabdellarà a l’Auditori AXA de Barcelona el sisè Update, tirat endavant per Infonomia.com. El propòsit d’aquesta activitat és d’exposar a directius i responsables d’empresa deu idees bàsiques per mantenir-se al dia en qüestió de negocis. Un dels ponents i proponents de la conferència és Alfons Cornella, que es dedica a descobrir tendències emergents del món en xarxa. Des dels anys 1990 Cornella ha anat seguint la pista d’idees tecnològiques i informatives, de primer des del butlletí bisetmanal Extra-net, i des del 2000 des d’Infonomia.com, la proposta més important en matèria d’innovació del nostre país i un referent en la gestió de la informació per les organitzacions. Des de fa pocs mesos Infonomia.com treballa en un nou concepte, el ‘co-business‘, amb la idea d’acomboiar les empreses en ‘projectes improbables que ben aviat poden ésser realitat’.

De ‘co-business’, de talent, de filosofia ‘do it yourself’ i fins i tot de felicitat, ara grans valors en alça, en parlem a l’Internauta amb Alfons Cornella.

Podeu sentir-lo en format mp3.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any